Contact

Adres, Telefoon, Fax, E-mail | Kaart | Wegbeschrijving | Contactpersonen

Groepsbezoeken moeten altijd ruim op voorhand aangevraagd worden, want zij mogen geen negatieve invloed hebben op het leven van de kinderen en de bewoners. Een groepsbezoek kan aangevraagd worden met het formulier aanvraag groepsbezoek.
Heb je na het bekijken van deze website nog vragen, dan kun je die kwijt op het formulier vragen?

zicht op huis 12 en 13

Adres

Centrum Ganspoel vzw
Ganspoel 2
3040 Huldenberg

Tel: 02/686.00.40
Fax: 02/688.07.13

Email: admin@ganspoel.be

Wegbeschrijving

  • Vanuit Antwerpen/Brussel
    E19 tot Brussel volgen; de ring rond Brussel Richting Namen (E411) volgen; afrit Tervuren (nr.1) afrijden; op de afrit links houden en richting Tervuren nemen; de brede laan volgen tot de tweede rotonde en daar rechts af naar centrum Tervuren; in het centrum richting Duisburg volgen; in Duisburg aan de kerk linksaf; de baan volgen tot de aanduiding Huldenberg – Ganspoel (rechtsaf).
  • Vanuit Limburg/Leuven
    E314 en/of E40 richting Brussel nemen tot afrit Bertem- Tervuren; richting Tervuren volgen tot de 2de verkeerslichten; richting Duisburg inslaan; voor het centrum van Duisburg linksaf, aanduiding Huldenberg – Ganspoel volgen.
  • Openbaar vervoer
    Centrum Ganspoel ligt nog op een blinde vlek in het openbaar vervoer circuit. De dichtstbijzijnde halte voor een lijnbus is Huldenberg Centrum. Van hieruit wacht nog een wandeling van om en bij de 3 kilometer.

Contactpersonen